Hvad er Fadogia agrestis?

Fadogia

Fadogia agrestis er en plante, der vokser i Nigeria, men kan også findes Ghana eller Sudan. Studier viser at Fadogia agrestis muligvis kan øge libido (seksuelt drive). (1, 2)

Det siges også at Fadogia agrestis kan øge mængden af testosteron, men dette er kun undersøgt et enkelt dyrestudie. Området er selvsagt ikke undersøgt grundigt nok. (2)

Overordnet set er Fadogia agrestis ikke blevet studeret i et særligt stort omfang. De fleste studer, der har foretaget er lavet med dyr.


Fadogia agrestis Bivirkninger

I et studie fra 2008 har forskere observeret at Fadogia agrestis kan øge størrelsen på testiklerne hos rotter, der modtog 18-100 mg/kg Fadogia Agrestis. (3)

Det er uklart, om det er sikkert eller ej, endsige hvilken dosis, der er sikker, så en dosis kan ikke angives.

Tongkat Ali med Fadogia Agrestis

Der er ingen studier, der beskriver effekten ved at mixe Tongkat Ali med Fadogia Agrestis. Overordnet set er der ikke lavet mange studier på Fadogia Agretis.

Hvad er Fadogia agrestis?

Fadogia agrestis kaldes også for bakin gagai eller black aphrodisiac. Fadogia er en slægt af blomstrende planter i familien Rubiaceae.

Fadogia findes i det tropiske Afrika. F. cienkowskii er den kendte art med to sorter, den ene i Guinea og den anden i Senegal, Gambia og Nigeria. F. tetraquetra har den største udbredelse og forekommer fra Guinea til Transvaal-provinsen. Fadogia ancylantha og Fadogia erythrophloea findes også i mange afrikanske lande, men forekommer ikke så langt sydpå. (**)

Vurder post

ANNONCE

Nyhedsbrev