HealthGenie

Hvad er Fadogia Agrestis? Og hvor kan det købes?

Skrevet af:  

Fadogia Agrestis er en plante, der vokser i Nigeria, Afrika, men som også kan findes i andre afrikanske lande såsom Ghana eller Sudan. Studier viser, at Fadogia Agrestis muligvis kan øge libido (det seksuelle drive). (1, 2)

Det siges også, at Fadogia Agrestis kan øge mængden af testosteron, men dette er kun undersøgt hos et enkelt dyrestudie. Området er selvsagt ikke undersøgt grundigt nok. (2)

Overordnet set er Fadogia Agrestis ikke blevet studeret i et særligt stort omfang. De fleste studier, der har foretaget undersøgelser, er lavet med/på dyr.

Hvor kan Fadogia Agrestis købes?

Fadogia Agrestis kan som udgangspunkt ikke købes indenfor EU da det betragtes som en novice food. Det kan dog købes fra fra England. Sommetider også tyskland. Jeg har selv brugt Amazon fra UK og DE.

Fadogia Agrestis: Bivirkninger

I et studie fra 2008 har forskere observeret, at Fadogia Agrestis kan øge størrelsen på testiklerne hos rotter, som i dette studie modtog 18-100 mg/kg Fadogia Agrestis. (3)

Det er uklart, om det er sikkert eller ej, og dermed at sige, hvilken dosis som er sikker. Derfor kan en dosis ikke angives.

Tongkat Ali med Fadogia Agrestis

Der er ingen studier, der beskriver effekten ved at mixe Tongkat Ali med Fadogia Agrestis. Overordnet set er der ikke lavet mange studier vedr. Fadogia Agretis.

Hvad er Fadogia Agrestis?

Fadogia Agrestis kaldes også for Bakin Gagai eller Black Aphrodisiac. Fadogia Agrestis er en slægt af blomstrende planter i familien Rubiaceae.

Fadogia Agrestis findes i det tropiske Afrika.

F. Cienkowskii er den kendte art med to sorter. Den ene i Guinea og den anden i Senegal, Gambia og Nigeria.

F. Tetraquetra har den største udbredelse og forekommer fra Guinea til Transvaal-provinsen.

Fadogia Ancylantha og Fadogia Erythrophloea findes også i mange afrikanske lande, men forekommer ikke så langt sydpå. (3)

4.9/5 - (7 votes)

Nyhedsbrev