Kontakt os

Kontakt os på mailen herunder. Du kan forvente svar indenfor 24-timer på en hverdag. Vi svarer ikke på mail eller telefon i weekenden. 

Telefonerne er åbne mandag-fredag 09:00 – 14:00.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har fortrudt min køb. Hvad gør jeg?

Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere din vare og få pengene tilbage. Gå til siden om Retur & Reklamation for at læse mere.

Kan I rådgive om kosttilskud?

Vi kan generelt rådgive om kosttilskud og fortælle, hvad de seneste studier har fundet frem til om et bestemt kosttilskud. Skriv til [email protected] om spørgsmål hertil – vi kan ikke rådgive over telefonen da kunderservice, der håndterer telefonen udelukkende håndterer henvendelser om ordre, retur og reklamation, betaling og levering  med

Vi kan ikke rådgive dig om din personlige sundhed eller sygdomme. Ved spørgsmål hertil skal du kontakte din læge eller anden sundhedsfaglig ekspert.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Indsend fejl eller feedback

Evidensbaserede guides om sundhed