Om Healthgenie

Du er på en rejse for at forbedre din sundhed og velvære – vi er her for at hjælpe dig. Hos Healthgenie er vi passionerede omkring sundhed og kosttilskud. 

Vores webshop

Vores ambition er at tilbyde dig en enestående købsoplevelse gennem en platform, der gør det nemt og overskueligt for dig at træffe velinformerede valg.

Hos os kan du derfor shoppe på forskellige måder. Hvis du allerede ved præcist, hvilket kosttilskud du leder efter, kan du shoppe direkte efter dette. Alternativt, hvis du søger kosttilskud til at forbedre et specifikt område, som for eksempel hukommelse eller depression, tilbyder vi også muligheden for at shoppe efter anvendelsesområde, hvor du kan finde produkter, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

Hvad gør vi?

  • Muliggør køb efter specifikt kosttilskud
  • Muliggør køb efter anvendelsesområde

Det velinformerede køb

Vi lægger stor vægt på, at du kan træffe en velbegrundet beslutning. Derfor finder du under vores produkter links til artikler om kosttilskud og deres tilsætningsstoffer. Disse artikler tilbyder indsigt i den nyeste forskning om de enkelte kosttilskud og tilsætningsstoffer, så du kan blive fuldt oplyst om de produkter, du overvejer at købe.

Hvad gør vi?

  • Linker til objektive informations artikler om tilsætningstoffer i produkterne vi sælger.
  • Linker til objektive informations artikler om kosttilskuddet vi sælger.
  • Oplyser om prisen pr. kapsel på vores kosttilskud så du selv kan sammenligne prisen med andre forhandlere.

Friheden til at træffe dine egne valg

Der er mange spændende kosttilskud vi og andre virksomheder ikke må sælge i Danmark på grund af lovgivningsmæssige restriktioner og langvarige godkendelsesprocesser.

Disse regler er sat af vigtige årsager, men vi mener også, at du bør have friheden til at træffe dine egne valg og købe de produkter, du søger.

Derfor har vi sammensat en liste over kosttilskud, som er tilgængelige i udlandet, men som ikke kan sælges i Danmark, for at give dig flere muligheder.

Vores artikler

Først og fremmest er vi her for at informere dig, vores læser, om kost og sundhed. Vi gør dette ved at samle og oversætte ekspertudtalelser og peer-reviewed videnskabelige studier til et letfordøjeligt format, så du selv kan drage dine egne konklusioner. Derudover analyserer og tester vi kosttilskud og produkter på det danske marked. Siden 2021 har vi testet hundredevis af produkter for at hjælpe dig med at finde præcis det, du har brug for.

Vi stræber efter at være den mest betroede kilde til anbefalinger af kosttilskud og produkter indenfor sport og fitness ved faktisk at udføre rigtige analyser og tests.

Vi arbejder med fuldstændig redaktionel uafhængighed. Det betyder, at vi ikke offentliggør en anbefaling, medmindre vores skribenter og redaktører har vurderet, at noget er det bedste. Dette vurderes ud fra grundig research og testing.

Vores omfattende vidensunivers er finansieret at reklamer, sponsoreret indhold og andre partnerskaber. Disse midler gør det muligt for os at dække flere emner og tilbyde en rigere oplevelse.

Læs mere om reklamelinks her.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Indsend fejl eller feedback

Evidensbaserede guides om sundhed