Betingelser & Handelsvilkår

Disse betingelser & Handelsvilkår er sidste blevet opdateret: 11. december 2023.

Kontakt & Rettigheder

Klitmose Holding ApS
Venøgade 4, 4. 3
2100 København Ø

[email protected]

Hjemmesidens indhold, herunder alt skreven tekst, tilhører Klitmose Holding ApS, der ejer www.healthgenie.dk. Indhold må kun bruges efter aftale med klitmose Holding ApS. Indholdet er beskyttet af ophavsretsloven.

Ejendomsret

Det er ikke tilladt at kopiere indhold og offentliggøre det på andre hjemmesider, da det er i strid med ophavsretsloven, hvilket derfor kan medføre civilretslige og strafferetslige sanktioner.

Indholdet må gerne bruges i forbindelse med privat brug.

Man må gerne linke til www.healthgenie.dk, men vi forbeholder os retten til at bede om at få linket fjernet igen.

Ansvarsfraskrivelse

www.healthgenie.dk kan ikke stilles til ansvar for, hvordan brugeren anvender indholdet, da der ikke er garanti for præcis nøjagtighed. Det er derfor brugerens eget ansvar ved brug af indholdet.

Persondata

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

· Navn
· Adresse
· Telefonnummer
· Mailadresse

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Du kan finde vores persondatapolitik (privatlivspolitik) her.

Du kan læse vores cookiepolitik her.

Personoplysningerne registreres hos Klitmose Holding ApS og opbevares i fem år regnet fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører. Herefter slettes oplysningerne.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.healthgenie.dk er Klitmose Holding ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på: [email protected]

Reklamelinks

Når brugeren klikker på en reklame eller et produkt vil det genere indtægt til www.healthgenie.dk. Disse indtægter er alt, der finansierer hjemmesiden og er årsagen til vi kan leverer gratis indhold.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på [email protected].

 Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/odr

Kosttilskud fra udlandet

Som følge af interessen for nye og spændende studier, udviser mange af vores kunder og læsere interesse for at købe kosttilskud, der enten ikke er godkendt i EU eller afventer godkendelse. For at imødekomme denne interesse, har vi samlet en liste over udenlandske virksomheder, der tilbyder disse kosttilskud. Listen kan tilgås via links på vores side.

Healthgenie fraskriver sig ethvert ansvar for kvaliteten af disse udenlandske kosttilskud. Ethvert køb foretaget gennem disse links er på køberens eget ansvar. Healthgenie har ingen indflydelse på og påtager sig intet ansvar for ordrehåndtering, returneringer, eller reklamationer vedrørende køb foretaget hos disse udenlandske virksomheder.

Det bemærkes, at Healthgenie potentielt kan tjene en provision, hvis du klikker på og foretager et køb via disse links. Dette betyder, at nogle af linksene på vores side er reklamelinks. Såfremt en side indeholder reklamelinks vil det altid fremgå tydeligt at links på den pågældende side indeholder reklamelinks.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Indsend fejl eller feedback

Evidensbaserede guides om sundhed