Sjællands bedste Sauna og Saunagus lokationer

Denne oversigt giver dig et komplet overblik over de bedste sauna og saunagus muligheder på Sjælland

Bedste saunagus lokationer på Sjælland

Øbro-Hallen (Øbro Kurbad)

Øbro-Hallen er en svømmehal, der både har store saunaer i herre- og dameomklædningen, men også en sauna til fælles benyttelse. I kælderen har hallen også et kurbad med finsk og infrarød sauna samt dampbad.

Inipi

Inipi adskiller sig fra traditionel saunagus ved at tage inspiration fra svedhytte-konceptet, hvilket resulterer i en intens og varmere oplevelse. I Inipi skabes der varmere damp, hvilket bidrager til en mere intens varmefornemmelse sammenlignet med standard saunagus. Denne forskel gør Inipi til et unikt og populært valg, især i vintermånederne.

Skodsborg Kurhotel

Skodsborg kurhotel er et spahotel med sauna og sauangus. Det er muligt at købe adgang til sauna og saunagus uden at bo på hotellet.

Well-come

Well-come er et luksuriøst Fitness center, der også har Spa afdeling med sauna og saunagus. Der bliver dagligt afholdt saunagus med gusmester.

Køge Svømmeland

Køge Svømmeland har sauna, men afholder også saunagus med proffesionelle gusmestre. Det koster kun 30 kr. i tillæg at deltage i saunagus.

Saunaland ved Ringsted Sportscenter

Saunaland er en ny fællessauna, der ligger mellem Svømmeland og Gymnastikhuset i Ringsted. I deres nye fælles sauna er der plads til 42 personer. Der kan købes tillægsbilletter for adgang til saunagus.

Spectrum Wellness

Spectrum Wellness er en spa afdeling på hotellet Scandic Spectrum. Der er både adgang til sauna med og uden saunagus.

Sofiebadet

Sofiebadet er badeanstalt på Christianshavn i København. Der er både adgang til sauna med og uden saunagus.

Arndal Spa

Arndal Spa er et fitnesscenter, Spa og wellness center. Du får adgang til sauna via. medlemsskab, men du har også mulighed for at købe adgang til sauna og saunagus via. engangsbetaling eller klippekort.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Indsend fejl eller feedback

Evidensbaserede guides om sundhed