Saunaer og Saunagus lokationer på Østerbro

Denne oversigt giver dig et komplet overblik over dine sauna-muligheder på Østerbro.

Lokationer på Østerbro

Øbro-Hallen (Øbro Kurbad)

Øbro-Hallen er en svømmehal, der både har store saunaer i herre- og dameomklædningen, men også en sauna til fælles benyttelse. I kælderen har hallen også et kurbad med finsk og infrarød sauna samt dampbad.

Charlottehaven

Charlottehavens er en kombinationen af hotel, konferencecenter og fitnesscenter. Det kræver medlemskab at tilmelde sig saunagus i charlottehaven.

SATS

SATS er et fitness center, der har sauna. Hvis du ikke er medlem kan du købe adgang til fitness centeret, og dermed saunaen for 150 kr. SATS har to lokationer med sauna på øster. Hhv. Øster Allé 42 og Nygårdsvej 5.

Watersport Østerbro

Foreningen Watersport Østerbro har en vintebade afdeling på østerbro. Medlemskab giver dig adgang til brændeopvarmet sauna. Der er mulighed for tilkøb af saunagus for 35 kr. pr. gang.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Indsend fejl eller feedback

Evidensbaserede guides om sundhed