Sauna og Saunagus lokationer på Amager

Denne oversigt giver dig et komplet overblik over dine sauna-muligheder på Amager

Lokationer på Amager

Inipi

Inipi adskiller sig fra traditionel saunagus ved at tage inspiration fra svedhytte-konceptet, hvilket resulterer i en intens og varmere oplevelse. I Inipi skabes der varmere damp, hvilket bidrager til en mere intens varmefornemmelse sammenlignet med standard saunagus. Denne forskel gør Inipi til et unikt og populært valg, især i vintermånederne.

Innercise

Innercise tilyder sauna og saunagus med æteriske olier. Saunaen ligger på fjerde sal. udenfår str det isbad til afbenyttelse imellem gus sessions.

Svømmehal Amager

Amager svømmehal har adgang til sauna. Der er sauna i hhv. herre og dame omklædning. Men der er også fælles sauna og fælles infarød sauna. En billet fra 29 – 59 kr. giver dig adgang til både svømmehal og sauna.

Kajakhotellet

Kajakhotellet er kun for medlemmer med et aktivt medlemskab og det er ikke muligt at tage venner eller bekendte med – det kan heller ikke tilkøbes.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Indsend fejl eller feedback

Evidensbaserede guides om sundhed