CJC-1288 er et syntetisk peptid, der virker ved at frigive væksthormon.

Væksthormon påvirker blandt andet vækst af knogler og muskler, fornyelse af celler og omsætningen af næringsstoffer i kroppen, det vi kalder for metabolisme.

Sikkerheden og bivirkningerne ved brug af CJC-1288 er helt ukendte. Der er ikke foretaget nogle studier med mennesker, der bruger CJC-1288.

CJC-1288 anses som værende doping under klassen “Væksthormonfrigivende faktorer (GHRFs)” i Danmark.

Opsummering

  • CJC-1288 kan muligvis øge muskelvækst.
  • CJC-1288 kan muligvis øge fedtforbrænding.
  • Sikkerhed og bivirkninger helt ukendte.
  • CJC-1288 anses som doping.

Brug af CJC-1288

Det er vigtigt at understrege, at CJC-1295 endnu ikke er godkendt til medicinsk brug i mange lande. Det sælges ofte online som et forskningskemikalie.

Derfor bør det kun anvendes under nøje medicinsk vejledning og kontrol. Selvom nogle videnskabelige undersøgelser har vist positive effekter, som for eksempel forbedret muskelvækst og fedtforbrænding, er der også potentielle bivirkninger. Disse kan inkludere men er ikke begrænset til hovedpine, svimmelhed og irritation på injektionsstedet.

Vurder post

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.