Hvad er CJC-1288?

CJC-1288 er et eksperimentelt syntetisk peptid, der kan frigive væksthormon.

CJC-1288 er et syntetisk peptid, der virker ved at frigive væksthormon.

Væksthormon påvirker blandt andet vækst af knogler og muskler, fornyelse af celler og omsætningen af næringsstoffer i kroppen, det vi kalder for metabolisme.

Sikkerheden og bivirkningerne ved brug af CJC-1288 er helt ukendte. Der er ikke foretaget nogle studier med mennesker, der bruger CJC-1288.

CJC-1288 anses som værende doping under klassen “Væksthormonfrigivende faktorer (GHRFs)” i Danmark.

Opsummering

  • CJC-1288 kan muligvis øge muskelvækst.
  • CJC-1288 kan muligvis øge fedtforbrænding.
  • Sikkerhed og bivirkninger helt ukendte.
  • CJC-1288 anses som doping.

Brug af CJC-1288

Det er vigtigt at understrege, at CJC-1295 endnu ikke er godkendt til medicinsk brug i mange lande. Det sælges ofte online som et forskningskemikalie.

Derfor bør det kun anvendes under nøje medicinsk vejledning og kontrol. Selvom nogle videnskabelige undersøgelser har vist positive effekter, som for eksempel forbedret muskelvækst og fedtforbrænding, er der også potentielle bivirkninger. Disse kan inkludere men er ikke begrænset til hovedpine, svimmelhed og irritation på injektionsstedet.

Vurder post

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Indsend fejl eller feedback

Evidensbaserede guides om sundhed