Genie Bonuspoint

Du har opsparet Du skal være logget ind for at se dine point. som du frit kan bruge på healthgenie.dk. God fornøjelse!

Spørgsmål og svar

Hvordan får jeg bonus?

Din bonus beregnes som en procentdel af varens pris. Hvis du køber flere varer, beregnes der en samlet bonus. Beløb, der ikke vedrører en vare (f.eks. fragtgebyrer), giver ikke bonus.

Nogle produkter giver en højere bonus end andre. Vi fastsætter bonus for hvert produkt baseret på, hvad det koster os at indkøbe eller producere det.

Eksempel på beregning: Hvis du køber for 1.000 kr. og får 10% i bonus, bliver der sat 100 kr. ind på din bonuskonto. Bonussen kan fratrækkes ved dit næste køb og vil automatisk blive vist i ordreforløbet.

Hvordan bruger jeg min bonus?

Hvis du har Genie-bonus tilgængelig, vil den automatisk blive fratrukket som rabat, når du køber et nyt produkt. Når købet er gennemført, vil dine bonuspoint blive fratrukket. Der vil dog automatisk blive tilføjet nye point baseret på den ordre, du netop har gennemført. Disse nye point vil ikke bidrage til rabatten på den aktuelle ordre, men de kan bruges ved dit næste køb.

Genie-bonus kan ikke anvendes på fragtomkostninger. Du kan dog godt benytte andre gyldige rabatkoder sammen med din Genie-bonus.

Kan jeg få udbetalt min bonus kontant?

Nej, din opsparede bonus kan kun anvendes til køb af varer på healthgenie.dk.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Indsend fejl eller feedback

Evidensbaserede guides om sundhed