HealthGenie

VitaminWay Bacopa Monnieri (50% Bacosider)

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Dette produkt kan kun købes hos Amazon i Tyskland. Det sælges ikke i Danmark. Fragten er dog hurtig og billig fra Tyskland.

Forbedring af hjernefunktioner og naturlig støtte – Bacopa Monnieri hjælper med at forbedre hukommelsen og evnen til at gengive information samtidig med, at det stimulerer det centrale nervesystem. Dette fører til hurtigere indlæring og bedre forståelse af nye opgaver. Bacopa Monnieri fungerer som en naturlig hjernestøtte og bidrager til indre ro ved at regulere hjernens kemi.

Stresshåndtering, afgiftning og regenerering – Bacopa Monnieri er et naturligt adaptogen og nootropikum, der hjælper med at berolige, slappe af og styrke kroppens forsvar. Det forbedrer koncentration og opmærksomhed, hvilket gør hverdagsaktiviteter lettere at mestre. Det hjælper også med at fjerne giftstoffer og defekte celler samt regenerere hele kroppen ved at stimulere udskillelsen af tungmetaller og overflødige stofskifteprodukter. Dette letter kroppens evne til at regenerere og opnå homeostase.

Ren, vegansk og allergivenlig – Bacopa Monnieri er koncentreret i en lille, let at sluge kapsel lavet af plantecellulose. Produktet er 100% ikke-GMO, glutenfri og indeholder ingen sukkerarter, konserveringsmidler, sødestoffer eller farvestoffer, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der søger en ren og vegansk hjernefunktionstilskud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VitaminWay Bacopa Monnieri (50% Bacosider)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev