Udo's Choice Super Infant 0-4 år • 75 gram

 Udo S Choice Super Infant  

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Udo’s Choice Super Infant er et fantastisk kosttilskud i form af pulver, som er specielt designet til børn fra fødslen til 4 år, og det er en fremragende kilde til levedygtige bifido- og mælkesyrebakterier. Disse bakterier hjælper med at opretholde et sundt fordøjelsessystem og immunsystem hos børn i deres tidlige stadier af livet. Derudover indeholder produktet også silica og vitamin C, som yder en stor bidrag til at understøtte det normale funktion af barnets immunsystem. Med Udo’s Choice Super Infant kan forældre være trygge ved, at de giver deres børn de bedste muligheder for at vokse og udvikle sig sundt og stærkt.

1 gram indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Lactobacillus casei 1.050.000.000 milliarder
Lactobacillus rhamnosus 750.000.000 milliarder
Lactobacillus acidophilus 450.000.000 milliarder
Bifidobacterium infantis 450.000.000 milliarder
Bifidobacterium bifidum 150.000.000 milliarder
Bifidobacterium breve 150.000.000 milliarder

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.