Solgar Bor

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Bor er et sporstof, der er vigtigt for vores krop, men det er normalt ikke i så høje koncentrationer i vores kost, det kan være nødvendigt at tage det som et kosttilskud. Bor er vigtigt for vores knogler og led, og kan hjælpe med at styrke dem.

Det kan også hjælpe med at regulere hormoner og kan være gavnligt for at forbedre testosteronniveauet. Derudover kan det også hjælpe med at forbedre hukommelsen og koncentrationen.

Bor kan findes i kosttilskud som bor citrat eller bor glycinat, og det anbefales at tage det under opsyn af en professionel, for at undgå over dosering.

 

Artikler om bor:

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.