Solaray Magnesium Citrat

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Solaray’s Magnesium kosttilskud er bredt anerkendt som et af de bedste i Danmark på grund af dets valg af biotilgængelig magnesiumcitrat. Lad os tage et nærmere kig på produktet.

Magnesiumcitrat er en fornuftig beslutning fra Solaray, da det er en biotilgængelig form, der let optages i kroppen. Udover magnesium indeholder kosttilskuddet også en blanding af urter som mælkebøtte, persille, alfalfa og broccoli. Mens dette kan lyde positivt, kan størrelsen på kapslerne være en ulempe, da det kan være besværligt at sluge dem. Du skal tage to kapsler for at opnå den angivne mængde på 250 mg magnesiumcitrat.

Solaray fortjener ros for at oplyse mængden af magnesiumcitrat korrekt i stedet for at angive mængden af rent elementært magnesium. Dette er desværre ikke tilfældet for mange andre magnesium-mærker, hvor mængden af magnesium oplyses, men når man ser nærmere på ingredienslisten, viser det sig at være bundet til en mindre effektiv form for magnesium.

Endelig er det værd at nævne, at Solaray’s magnesium kosttilskud er vegansk på grund af dets brug af cellulose fra planter.

Kategorier ,

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag den seneste videnskabelige viden inden for kost og sundhed. Vi sender kun én overskuelig mail pr. måned.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.