REECOVER RECOVERY BOOTS

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Reecover Recovery Boots er specialdesignet til at fremme heling ved at forbedre blodcirkulationen i lymfesystemet via dybtliggende tryk. Øget blodstrøm betyder ikke kun en hurtigere restitution, men også mindre hævelse og forbedret blodcirkulation. Forbedret cirkulation kan også bidrage til at reducere antallet og intensiteten af ​​benkramper, tyngde og ømhed i benene, rastløse ben samt mindske inflammation, smerte og neuropati.

Reecover Recovery støvler med 6 kamre er ideel for dig, der ønsker at fokusere på restitution og massage.

PROGRAMMER OG TRYKINDSTILLINGER Maskinen tilbyder 6 unikke programmer:

A: massage B: lymfedrænage C: restitution D: fuld klemme (fuldt tryk i alle kamre på én gang) E: cyklus af program B og C F: cyklus af program A, C og D

Trykket kan justeres mellem 30 – 250 mmHg, og tiden kan digitalt justeres trinvist mellem 1 – 60 minutter. De 6 kamre kan tændes og slukkes individuelt, hvilket gør det muligt at skræddersy behandlingen til specifikke muskler eller områder. Hvis du har et operationsår eller andre skader, der ikke tåler behandling, kan du vælge disse områder fra.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.