Recovery Boots K6 stationær

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Recovery Pants Pro K6 er ideelle for dig, der ønsker at nyde fordelene ved beroligende massage og lymfødem-drænage, hvilket støtter kroppens proces med at udskille toksiner og overskydende væske fra musklerne. Hele denne proces drives af den komprimerede luft, der stimulerer tilbageførslen af venøs væske, hvilket i sidste ende forbedrer kroppens blodcirkulation og fremskynder restitutionsprocessen. Derfor er Recovery Pants Pro K6 en fremragende restitutionsenhed, der leverer ilt og næringsstoffer til dine ben, så du kan genoprette din energi og præstationsevne hurtigere.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.