Recovery Boots K4 stationær

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

ptima Sport Recovery Boots Basis K4 med Optiflow repræsenterer vores mest prisvenlige model, hovedsageligt designet til lymfedrænage.

Ved at have støvlerne på stimuleres returstrømmen af venøs væske, hvilket fremmer en øget blodcirkulation – og dermed tilførslen af ilt og næringsstoffer – til musklerne, der hjælper med at reparere beskadiget væv. Behandlingen er både behagelig og afslappende, og ydermere uden risiko og bivirkninger.

Dette sæt inkluderer en kontrolenhed samt et par benindpakninger med fire overlappende kamre (Optiflow), der individuelt kan aktiveres eller deaktiveres. Med dens fire kamre, der kan til- eller frakobles, repræsenterer denne støvle vores indstigningsmodel i terms af fleksibilitet inden for recovery boots. Fleksibiliteten er særligt gavnlig ved skader, da du kan vælge at deaktivere et eller flere kamre i områder, hvor du er skadet.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.