Puori SB3 Probiotika - 30 doser

Puori SB3 Probiotika

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Puori Synbiotics SB3 Probiotika er et spændende kosttilskud, der kombinerer mælkesyrebakterier, fibre og C-vitamin. Mælkesyrebakterier er levende bakterier, som findes naturligt i vores tarmsystem og spiller en vigtig rolle i at nedbryde den mad, vi spiser og beskytte vores krop mod uønskede bakterier. SB3 tilbyder en imponerende mængde på 13 milliarder levende mælkesyrebakterier, fordelt på de mest veldokumenterede bakteriestammer, som kan støtte din fordøjelse og dit immunsystem.

Fibre er en nærende type fødevare, som også fremmer væksten af de gode mælkesyrebakterier. Når mælkesyrebakterier og fibre kombineres, opnår de en synergi-effekt, som også kan findes i SB3. C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, som fungerer som en kraftfuld antioxidant og beskytter dine celler, samtidig med at det hjælper med at opretholde et normalt fungerende immunsystem.

SB3’s sammensætning af mælkesyrebakterier, fibre og C-vitamin er frysetørret og pakket i praktiske enkelt-sticks. Dette gør det nemt for dig at tage dem med dig overalt, og du kan endda blande dem i et glas vand, din juice eller yoghurt for at få en lækker smag af tranebær.

Et stærkt immunforsvar er vigtigt for at beskytte kroppen mod dagligt slid og især under og efter fysisk træning, hvor kroppen har brug for at restituere. Derfor indeholder SB3 også 200 mg C-vitamin, som kan beskytte dine celler mod oxidativt stress og støtte dit immunsystem.

Det anbefales at tage en SB3-stick dagligt, og du kan nemt indtage den 30 minutter før eller sammen med et måltid. Med den naturlige smag af tranebær kan du også indtage SB3-sticken direkte uden at skulle opløse den i væske. SB3 leverer en kombination af essentielle næringsstoffer, der kan hjælpe med at støtte dit fordøjelsessystem og dit immunsystem, så du kan opretholde en sund og aktiv livsstil.

 

Indhold pr. stick:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin C 200 mg 250%
Pektin fibre
Fruktooligosakkaride fibre
Inulin fibre
Bifido bakterier (BB-12)
mælkesyrebakterier (PCC)
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
– RI ikke fastlagt.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.