Plantforce Ionisk Magnesium

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Plantforce magnesium er et magnesium tilskud i pulverform, der indeholder en unik blanding af ionisk magnesium citrat 1:1 med høj optagelighed og ekstra vitaminer og mineraler.

Produktet er specielt designet til at bidrage til sunde knogler ved at sikre en effektiv optagelse af kalk i kroppen. Denne kosttilskudsblanding indeholder en række næringsstoffer, herunder vegansk D3, K2, zink, kalium, bor, vitamin C og B6.

Når Plantforce magnesium blandes med vand, skabes der en højabsoberbart ionisk magnesium citrat 1:1. Dette sker gennem en reaktion mellem magnesiumkarbonat og citronsyre. Denne kosttilskudsblanding er tilgængelig i en lækker lemon-smag, der opnås gennem frysetørret citrusfrugt. Alternativt er der også en variant med en neutral smag til rådighed.

Alle ingredienser i Plantforce magnesium er veganske. D-vitaminet kommer fra lav, K2-vitaminet kommer fra blomsterekstrakt og citronsyren er lavet på non-GMO sukkerroer. Denne unikke blanding af vitaminer og mineraler bidrager til sunde knogler og tænder, reducerer træthed og udmattelse, understøtter et sundt nervesystem og muskelfunktion, bidrager til immunsystemets normale funktion, regulerer hormonaktiviteten og beskytter cellerne mod oxidativt stress.

Plantforce magnesium anbefales at indtage i en daglig dosis på 3,5 gram (1 tsk.) i forbindelse med eller mellem måltiderne. Dosis kan indtages i én omgang eller fordeles over 2-3 gange i løbet af dagen og kan blandes i et halvt til et helt glas koldt eller varmt vand. Bruges koldt vand vil det tage ca. 10 minutter at bruse op, før det er klar til indtagelse, mens det kan indtages næsten øjeblikkeligt, hvis det blandes i varmt vand. Plantforce magnesium kan også tilføjes til en kop urtete for at skabe en varm og afslappende drik.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.