New Nordic Magnesium Malate

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Magnesiummalat er en form for magnesium, der er bundet til æblesyre. Navnet på tilskuddet indikerer denne form for magnesium, da “malat” stammer fra æblesyre. Studier viser, at kroppen optager magnesiummalat godt og mere effektivt end andre former for magnesium. Denne form for magnesium kan derfor være en god mulighed for dem, der har problemer med at absorbere magnesium i kroppen.

Skånsom virkning på fordøjelsessystemet

En anden fordel ved magnesiummalat er, at nogle mennesker oplever, at denne type magnesium er mere skånsom for deres fordøjelsessystem. Sammenlignet med andre former for magnesium, som kan have en afførende virkning på kroppen, kan magnesiummalat have en mindre eller ingen afførende virkning [3]. Dette kan være en fordel for dem, der har følsomme maver eller oplever bivirkninger fra andre typer magnesiumtilskud.

Andre vitaminer og urter i tilskuddet

Udover magnesium indeholder dette tilskud også en række andre vitaminer og urter. Vitamin D, B6 og B12 er alle inkluderet i tilskuddet, som kan hjælpe med at opretholde sunde niveauer af disse vigtige næringsstoffer i kroppen. Derudover indeholder tilskuddet også en blanding af urter, der kan have gavnlige virkninger på kroppen. Det er vigtigt at bemærke, at selvom disse vitaminer og urter kan have fordele, er det altid vigtigt at konsultere en sundhedsprofessionel, før man tager et nyt kosttilskud.

Kilder

  • Timeline (Bioavailability) of Magnesium Compounds in Hours: Which Magnesium Compound Works Best? [PubMed]

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.