Solaray Multidophilus 24

Multidophilus 24

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Et mælkefrit produkt med naturlige mælkesyrebakterier, der hjælper med at afbalancere og vedligeholde en sund tarmflora. Disse bakterier kan genskabe tarmfloraen, især når den er påvirket af antibiotikakure, forstoppelse og diarré.

Det er vigtigt at opbevare produktet i køleskab, men det kan opbevares ved højere temperaturer i kortere perioder, når man rejser.

Hver kapsel indeholder mindst 1 milliard af tre forskellige mælkesyrebakterier: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus og Bifidobacterium bifidum.

For at opnå de bedste resultater anbefales det at tage 1-3 kapsler dagligt mellem måltiderne eller før sengetid – tidligst 3 timer efter at have taget antibiotika.

Ingredienserne omfatter mælkesyrebakterier, maltodextrin, cellulosepulver, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, fedtsyrer, siliciumdioxid og en vegetabilsk kapsel af hydroxypropylmethylcellulose.

Produktet indeholder 100 kapsler i alt.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.