Liposomal Magnesium L-Threonate Softgels

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Der findes ingen danske forhandlere af Magnesium L-Threonate, men det kan købes fra Tyskland igennem Amazon.

Hvad er liposomer?

Liposomer er højkvalitets bærere, der bruges til at indkapsle og beskytte Magnesium L-Threonate mod at blive nedbrudt af stoffer i fordøjelsessystemet. Dette gør det muligt for Magnesium L-Threonate at blive effektivt transporteret til de steder i kroppen, hvor det er nødvendigt for optimal absorption i cellerne.

Hjerne sundhed

Magnesium er en af de essentielle næringsstoffer, som er nødvendige for hjernefunktion og nervesystemet. Magnesium L-Threonate er en højt biotilgængelig magnesiumforbindelse, som kan trænge let igennem hjernebarrieren og give den nødvendige forsyning af magnesium til at støtte hjernens sundhed og funktion.

Knogle sundhed

Dette Magnesium L-Threonate er tilsat vitamin D3 og K2, som sammen hjælper med at øge knoglemineraltettheden og holde knoglerne stærke, selvom du er ældre. De arbejder sammen ved at aktivere proteiner, der metaboliserer calcium i din krop.

Superior formel:

Vores Magnesium L-Threonate er specielt formuleret ved hjælp af nøje udvalgte ingredienser, som er 100% ikke-GMO og fri for gluten, soja, trænød, mælk, æg, fisk og hvede. Dette Magnesium L-Threonate er ekspertdesignet af forskere for at forbedre biotilgængeligheden af dette essentielle næringsstof.

Dosering

Dette Magnesium L-Threonate supplement leveres i en beholder med 60 bløde kapsler, hvor to bløde kapsler udgør en dosis på 2000 mg Magnesium L-Threonate. Det er specielt formuleret til mænd og kvinder, som oplever nedsat hjernefunktion på grund af alderdom. Det anbefales at tage 2 bløde kapsler efter et måltid.

Kategori

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag den seneste videnskabelige viden inden for kost og sundhed. Vi sender kun én overskuelig mail pr. måned.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.