Dr. Mercola Magnesium L-Threonate

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Der findes ingen danske forhandlere af Magnesium L-Threonate, men det kan købes fra Tyskland igennem Amazon.

Dr. Mercola Magnesium L-Threonate er en særlig form for magnesium, der er yderst absorberbar og kan nå hjernen. Dette er en form for magnesium, som kun få mærker tilbyder.

Magnesium L-Threonate fra Dr. Mercola har en unik evne til at blive absorberet hurtigt og effektivt. Det kan trænge igennem blod-hjernebarrieren og cellemembraner og transportere magnesiumet til de steder i kroppen, hvor det er mest nødvendigt.

Det bedste ved denne form for magnesium er, at det reducerer gastrointestinalt ubehag, som man normalt oplever med andre former for magnesium. Magnesium L-Threonate forårsager ikke afføring, så man kan tage det uden at bekymre sig om uønskede bivirkninger.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.