Bodylab ZMA

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

ZMA er en kosttilskuds formel, der består af: Zink, Magnesium og Vitamin B6.

  • Zink: En mineral, der er vigtigt for normal vækst og reproduktion, og som også spiller en rolle i at styrke immunsystemet.
  • Magnesium: En mineral, der er vigtigt for normal muskelfunktion, nervesystemet og knoglerne.
  • Vitamin B6: En B-vitamin, der er vigtigt for normal hjernes funktion og for at producere røde blodlegemer.

Bodylab ZMA er en populær formel, som er specielt formuleret til at øge testosteronniveauet og forbedre muskeludviklingen. Det er et kosttilskud, der består af zink, magnesium og vitamin B6, som er vigtige mineraler for kroppens sundhed og funktion. Zink er vigtigt for produktionen af testosteron, magnesium er nødvendigt for at opretholde en sund muskelfunktion, og vitamin B6 er vigtigt for at regulere hormonbalance i kroppen.

Bodylab ZMA er også kendt for at forbedre søvnkvaliteten og hjælpe med at mindske træthed og øge energien. Det er en populær formel for bodybuildere og atleter, der ønsker at øge deres testosteronniveau og forbedre deres muskeludvikling. Det er også godt for dem, der ønsker at forbedre deres søvnkvalitet og mindske træthed.

Bodylab ZMA er let at tage, og kan købes som kapsler. BodyLabs ZMA er den billigeste form for ZMA på markedet.

Studier om ZMA

Et studie med vægtløftere viste, at ZMA øgede deres testosteron niveau og styrke. Et andet studie vite også, at ZMA med kulhydrat forøgede testosteron niveaut os ikke-trænede mænd. Et tredje studie viste at det ikke gjorde.

Kilder

  • Wilborn, C. D., Kerksick, C. M., Campbell, B. I., Taylor, L. W., Marcello, B. M., Rasmussen, C. J., … & Kreider, R. B. (2004). Effects of zinc magnesium aspartate (ZMA) supplementation on training adaptations and markers of anabolism and catabolism. Journal of the International Society of Sports Nutrition1(2), 12.
  • SHEYKH, A. V. D., & Bordbar, S. (2012). Effect of ZMA Supplement Alone and in Combination with Carbohydrates, with Six Weeks of Resistance Training on Anabolic Hormone Levels and Cellular Damage Indexes in Untrained Males.
  • Koehler, K., Parr, M. K., Geyer, H., Mester, J., & Schänzer, W. (2009). Serum testosterone and urinary excretion of steroid hormone metabolites after administration of a high-dose zinc supplement. European journal of clinical nutrition63(1), 65-70.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.