Bodylab Creatine – Ice Tea Peach

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Bodylab Creatine (300 g) – Ice Tea Peach er et godt kreatin supplement med en frisk smag af fersken og iste. Det er nemt at opløse i vand og giver en god boost til træningen.

Kreatin er et naturligt forekommende stof i kroppen, der hjælper med at øge muskelstyrken og forbedre ydeevnen. Det gør det ved at øge kroppens niveau af kreatinfosfat, som er en vigtig energikilde for musklerne under intens træning. Ved at tage et kreatin supplement, kan man øge sin kreatin reserve i kroppen, hvilket kan resultere i øget muskelstyrke, øget muskelmasse og forbedret ydeevne i kortvarige, høje intensitet øvelser. Det kan også hjælpe med at forbedre restitutionen efter træning, hvilket kan resultere i en hurtigere genopbygning af musklerne.

Artikler omkring kreatin

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.