biosym magnesium 300

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Magnesium +300 fra biosym er et af de mest populære magnesiumtilskud i Danmark. Blandt kunder er det anerkendt for dets effektivitet og tilgængelighed.

På ingredienslisten kan du se, at kosttilskuddet indeholder 300 mg magnesium fra både magnesiumoxid og Magnesium-L-pidolat. Der er dog uklarhed omkring, hvorvidt disse 300 mg er rent elementært magnesium eller om det er bundet til de nævnte forbindelser.Desværre er dette ikke oplyst af producenten, hvilket kan betyde, at det ikke nødvendigvis er 300 mg rent magnesium, der indtages ved brug af dette tilskud. Hvis det var tilfældet, ville producenten sandsynligvis have fremhævet dette i deres markedsføring.

Biosym magnesium 300 bivirkninger

I en brevkasse på dr.dk har Læge i almen medicin, Britta Weyer, forklaret, at overskydende mængder af magnesium kan fjernes gennem nyrerne uden problemer. Britta forklarer, at hvis man indtager for meget magnesium, kan det resultere i symptomer som diarré, opkastninger, forvirring og lav puls, som i sjældne tilfælde kan føre til hjertestop. Dette er dog normalt kun tilfældet, hvis man lider af en nyresygdom eller har indtaget usædvanligt store mængder af magnesium.

Kategorier ,

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag den seneste videnskabelige viden inden for kost og sundhed. Vi sender kun én overskuelig mail pr. måned.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.