Ashwagandha Premium

Fremhævede egenskaber

Beskrivelse

Ashwagandha Premium er det mest potent ashwagandhaprodukt tilgængeligt på markedet. Med en dosis på hele 500 mg, er det den bedste kilde til ashwagandha. Produktet bidrager til at opretholde både mental og fysisk velvære i perioder med stress. Disse ekstra stærke kapsler består af en blanding af to potente ekstrakter. Den første er en højdoseret fuldspektret ekstrakt på 500 mg rodpulver fra Withania somnifera, der bevarer alle urtens naturlige fraktioner. Den anden er et yderst potent ekstrakt fra roden, standardiseret til 5 % withanolider med en dosis på 200 mg. Piperin (Bioperine®) er også inkluderet i Ashwagandha Premium, hvilket hjælper med at forbedre kroppens absorption af de aktive ingredienser.

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.