Gotu Kola

Gotu kola (Centella asiatica) er en urt i persillefamilien. Den har en lang historie med brug i de traditionelle kinesiske og ayurvediske medicinsystemer. Gotu kola indeholder visse kemikalier, der ser ud til at reducere hævelse og blodtryk. Den synes også at øge produktionen af kollagen, hvilket kan være nyttigt for sårheling. Folk bruger gotu kola til forbrændinger og dårlig cirkulation, der kan føre til åreknuder. Den bruges også til ar, strækmærker og mange andre tilstande, men der er ingen god videnskabelig evidens for at støtte de fleste af disse anvendelser.

[wpf-filters id=3]

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.