Libido

Libido, også kendt som seksuel lyst, er den psykologiske kraft, der driver vores seksuelle adfærd og ønske om at engagere sig i seksuel aktivitet. Graden af libido kan variere fra person til person, afhængigt af en række faktorer, herunder alder, hormoner, personlige opfattelser og erfaringer, og sociale og kulturelle normer.

Graden af libido

Graden af libido har tæt sammenknytning med vores hormoner, men andre faktorer, såsom stress, træthed, medicin og personlige forhold, kan også påvirke seksuel lyst.

Hos nogle mennesker kan libido være lav, mens det hos andre kan være højt. Det er normalt at opleve ændringer i libido over tid, og det er ikke unormalt at have perioder med højere eller lavere seksuel lyst. Hvis man oplever et vedvarende fald i libido, kan det være en god ide at tale med en læge eller en mental sundhedsperson for at undersøge mulige årsager og finde den bedste behandling.

Vurder post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.