Om os

HealthGenies mission er at anbefale de bedste kosttilskud og produkter på markedet. Hvert år tester vi hundredevis af produkter for at hjælpe dig med at finde præcis det, du har brug for. Vores mål er at spare dig tid og eliminere stressen ved at handle.

Vi stræber efter at være den mest betroede kilde til anbefalinger af kosttilskud og produkter indenfor sport og fitness. Vi arbejder med fuldstændig redaktionel uafhængighed. Det betyder, at vi ikke poster en anbefaling, medmindre vores skribenter og redaktører har vurderet, at noget er det bedste. Dette vurderes ud fra grundig research og testing.

Sådan tjener vi penge

Vi tjener penge gennem tilknyttede marketingprogrammer. Det er den eneste måde www.healthgenie.dk er financieret på. 

Grundlæggende betyder det blot, at vi kan modtage betalinger for produkter du som læser køber igennem vores links. Prisen på produktet ændrer sig ikke for dig. Forhandleren giver os blot en del af indtjeningen.

Hvis en læser returnerer deres køb, fordi de er utilfredse, eller fordi anbefalingen er dårlig, tjener vi ingen provision. Det synes vi er fair fordi det holder os kommercielt forpligtet til at foretage gode anbefalinger.

Sådan anmelder vi

Når vi skal analysere markedet for produkter og tilskud, starter vi med at indsamle data om de forskellige produkter ved at søge på Google og undersøge markedet. Derefter foretager vi analyser og tests af produkterne, før vi skriver artiklerne og giver vores vurdering af, hvad der er de bedste produkter. I slutningen af processen, når artiklen er færdig, undersøger vi, om vi har samarbejdsaftaler med nogle forhandlere, hvor vi kan få en provision for at anbefale produktet. Til sidst opsætter vi reklamelinks, hvis det er relevant.

Vores anmeldelser tager oftest uger, måneder eller endda år! Udover vores egen erfaring og ekspertise indsamler vi også viden fra interviews og data fra de bedste kilder, der findes. Derudover gennemgår vi også altid eksisterende kunders anbefalinger, altså de kunder der allerede har købt produktet, for at finde ud af de absolut bedste produkter.

Det vigtigste for os er læsernes tillid. Hvis vi skulle anbefale noget på grund af partiskhed eller dovenskab, ville læserne ikke støtte vores arbejde. Vi inviterer også læsere til at faktatjekke vores artikler.

Om ‘Dagens bedste priser’

Sektionen “Dagens bedste priser” viser priser, som er indhentet fra vores samarbejdspartnere. Det betyder, at der måske findes bedre priser andre steder på nettet. Dog har vi ikke adgang til denne data, også kendt som deres data-feed, og derfor kan vi ikke vise de potentielt bedre priser.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag den seneste videnskabelige viden inden for kost og sundhed. Vi sender kun én overskuelig mail pr. måned.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.