Om os

Du er på en rejse for at forbedre din sundhed og velvære – vi er her for at hjælpe dig.

Healthgenie’s mission er at være din mest pålidelige partner i din sundhedsrejse. Vi leverer indhold, der er nøjagtigt, aktuelt og klart. Vi er en gratis platform hvilket betyder, at vi finansieres gennem reklame på vores platforme. Vi garanterer fuld redaktionel autonomi, hvilket betyder, at sponsorer ikke påvirker vores redaktionelle indhold. Vi kan dog tilbyde indhold i samarbejde med sponsorer, men dette vil altid være klart markeret.

Indholdsfortegnelse

Vores mission

Først og fremmest er vi her for at informere dig, vores læser, om kost og sundhed. Vi gør dette ved at samle og oversætte ekspertudtalelser og peer-reviewed videnskabelige studier til et letfordøjeligt format, så du selv kan drage dine egne konklusioner. Derudover analyserer og tester vi kosttilskud og produkter på det danske marked. Siden 2021 har vi testet hundredevis af produkter for at hjælpe dig med at finde præcis det, du har brug for.

Vi stræber efter at være den mest betroede kilde til anbefalinger af kosttilskud og produkter indenfor sport og fitness ved faktisk at udføre rigtige analyser og tests.

Vi arbejder med fuldstændig redaktionel uafhængighed. Det betyder, at vi ikke offentliggør en anbefaling, medmindre vores skribenter og redaktører har vurderet, at noget er det bedste. Dette vurderes ud fra grundig research og testing.

Sådan tjener vi penge

Healthgenie finansieres udelukkende gennem tilknyttede marketingprogrammer.

Det betyder, at vi kan modtage provision for produkter, som læsere køber via vores links.  Det vil ikke påvirker produktets pris for dig.

Hvis en læser returnerer et køb, tjener vi ingen provision, hvilket sikrer, at vi altid stræber efter at give de bedste anbefalinger.

Om reklamer og andre sponsorater

Vi modtager også finansiering fra reklamer, sponsoreret indhold og andre partnerskaber. Disse midler gør det muligt for os at dække flere emner og tilbyde en rigere oplevelse.

Vi er dog kompromisløse, når det kommer til vores redaktionelle uafhængighed. Vi følger strenge retningslinjer for at sikre, at reklamer aldrig kompromitterer vores redaktionelle integritet. Vi vælger selv reklamerne, endorserer ikke produkter og skelner klart mellem sponsoreret og ikke-sponsoreret indhold.

Sådan anmelder vi

For at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for din sundhed og trivsel foreslår vi lejlighedsvis produkter og samarbejder med mærker.

Hver anbefaling er baseret på en grundig vurderingsproces.

Når vi skal analysere markedet for produkter og tilskud, starter vi med at indsamle data om de forskellige produkter ved at søge på Google og undersøge markedet.

Derefter foretager vi analyser og tests af produkterne, før vi skriver artiklerne og giver vores vurdering af hvilke produkter vi mener er bedst. Til sidst opsætter vi reklamelinks, hvis det er relevant.

Vores anmeldelser tager oftest uger eller måneder at lave.

Ud over vores egen erfaring og ekspertise indsamler vi også viden fra interviews og data fra de bedste kilder, der findes. Derudover gennemgår vi altid anbefalinger fra eksisterende kunder, altså dem der allerede har købt produktet, for at finde de absolut bedste produkter.

Det vigtigste for os er læsernes tillid. Hvis vi skulle anbefale noget på grund af partiskhed eller dovenskab, ville læserne ikke støtte vores arbejde.

Skriv til os

Hvis du opdager fejl, har kritik, spørsgmål eller læser noget du synes er forkert, inviteres du til at skrive til os på [email protected]

Nyhedsbrev

Hver uge udforsker vi et nyt sundhedsområde, såsom hukommelse, depression eller muskelopbygning, og leverer et komplet overblik over de kosttilskud, aktiviteter og diæter, der er videnskabeligt bevist at effekt. Følg med for at få klar indsigt i, hvad der rent faktisk gør en forskel.

Ved at trykke ‘Tilmeld’ acceptere du vores privatlivspolitik.

Opdateret på sundhed

Hver uge modtager du en gratis guide om et specifikt sundhedsemne. Det kan være alt fra depression til muskelopbygning. Guiden er nem at forstå og fyldt med råd, der kun er baseret på solid videnskabelig forskning.